Отруби ржаные (320612) - інструкція із застосування Дієтичні добавки

  • Про препарат
  • Ціни
Знайдено: 2
Сортування:
Знайдено: 2 препарати
ВИСІВКИ ЖИТНІ 210 г, № 1; Фармаком
ВИСІВКИ ЖИТНІ 250 г, № 1; ЧП Карпов М.Ю.
ВИСІВКИ ЖИТНІ 250 г, № 1 ЧП Карпов М.Ю.
Немає в наявності
Ціна в місті Київ
від 23,60 грн
Знайти все в аптеках

Отруби ржаные інструкція із застосування

Інструкція вказана для ВИСІВКИ ЖИТНІ 210 г, №1

Показання до застосування

Додаткове джерело клітковини, харчових волокон, вітамінів групи В; сприяє нормалізації роботи шлунково-кишкового тракту, виведенню токсичних речовини з організму, зниженню апетиту і стабілізації ваги. Має загальнозміцнюючі властивості.

Склад

Висівки житні — 100%.

Опис діючих речовин

Висівки житні — натуральний продукт для здорового харчування, що містить харчові волокна злаків. Жито має корисні дієтичні властивості, підвищує життєвий тонус, має загальнозміцнюючу дію, нормалізує обмін речовин.

Спосіб застосування

Дорослим і дітям старше 12 років по 1–2 столові ложки 2 рази на день під час прийому їжі, запиваючи достатньою кількістю рідини (водою або кефіром). Курс прийому — 1 місяць.
Обов’язково випивати разом з висівками 1–2 склянки рідини, на день — не менше 2 л чистої води. Висівки готові до вживання, не вимагають додаткової теплової обробки, можуть бути використані як самостійний продукт або для додавання в каші, йогурт, кефір, салати, супи, а також для випічки. Завдяки здатності вівсяних висівок вбирати в себе багато рідини і заповнювати об’єм шлунка, їх включають в меню дієти Дюкана та ін.

Протипоказання

Індивідуальні чутливість до компонентів, діти до 12 років. Не рекомендується приймати при гострих і хронічних захворюваннях шлунково-кишкового тракту з синдромом діареї, виразковій хворобі шлунка і дванадцятипалої кишки та інших ерозійних ураженнях шлунково-кишкового тракту в стадії загострення, спайковій хворобі черевної порожнини.

Форма випуску

Поліетиленовий пакет 210 г, вкладений в картонну упаковку.

Термін придатності

24 місяці.

Класифікація
Дієтичні добавки
8.7. Дієтичні добавки — джерела харчових волокон
Форми випуску за NFC
ADY Інші спеціальні форми